» BABSKÉ RADY - DOMÁCÍ RECEPTY

LÉČIVÝ NÁPOJ PRO CHOLESTEROL

Chcete zkusit něco nového? Babské recepty na 100% přírodní léčení různých nemocí a zdravotních problémů, které někdy pomáhá, někdy ne, ale alespoň uklidňuje apod. Pokud rádi zkoušíte něco nového a trápí vás vyšší hladina cholesterolu, zkuste tento jednoduchý recept, třeba pomůže právě vám!

Ingredience: 2 litry převařené vody, 20 dkg cukru, 4 citrony, 15 až 20 stroužků česneku, 20 dkg křenu a 1 větší cibule

Postup: Česnek, křen a cibuli semeleme, dáme do 4 litrové skleněné láhve, přidáme převařenou vodu, cukr a na kolečka nakrájíme citrony. Louhujeme 14 dní za občasného promíchání. Přecedíme přes gázu a hotový nápoj skladujeme v chladničce.
Tento nápoj se užívá (pije) ráno a večer po jednom “panáku”. Perfektně pročistí krev. Ideální je připravovat si tento nápoj dvakrát do roka.

Zde ke stažení

 

 

RECEPT PROTI RAKOVINĚ

Následující recept zveřejnil dr. Murphy, který tvrdí, že mu ještě na rakovinu nezemřel žádný pacient. Recept vypadá jednoduše, ale má vědecké vysvětlení. Jako prevence rakoviny se užívá jedna lžička denně. Doporučil jsem to jednomu svému klientovi s bolestmi břicha kde měl už metastázy. Bolesti do tří dnů přešly a cítil se dobře. Principem působení tohoto receptu je, že rakovinné buňky nesnášejí zásadité prostředí, které je člověku přirozené (zdravý člověk má pH 7,3 - 7,5).
Rakovina se rozvíjí jen v kyselém organismu (pod pH 6). Soda je zásada a s pomocí cukru (rakovinové buňky konzumují 18x více cukru než zdravé) pronikne přímo do buněk. I další alternativní onkologové v Evropě už léčí efektivně rakovinu s pomocí jedlé sody.

Ingredience: Javorový sirup, jedlá soda.

Postup: 3 díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody -bikarbonát sodný(např. 15 lžiček sirupu a 5 lžiček sody) a promíchat, dát poté v kastrůlku na sporák, zahřívat 5 minut nepříliš silně, dokud směs poněkud nezhoustne.
Na počátku může být užíváno častěji, např. 3x denně jedna čajová lžička. Jinak stačí brát jednu čajovou lžičku 1x denně, dlouhodobě. Může být rozpuštěna ve vodě, čaji nebo třeba namazána na chléb. Javorový sirup může být dočasně
nahrazen medem.

Obecně platí: nejíst jinak žádný cukr v nápojích ani pokrmech, s výjimkou trošky ovoce.

Zde ke stažení

 

 

RECEPT PRO UNAVENÁ JÁTRA

Při jakémkoli oslabení našeho organizmu jsou nadměrně zatěžovaná naše játra. Při infekci bychom jim proto měli dopřát trochu úlevy v podobě stravy, ve které omezíme všechna tučná příliš kořeněná a smažená jídla. A naopak
přidáme více nízkotučných mléčných výrobků a mrkve.
Recept na mrkvový tvaroh na játra vám nyní představíme.

Ingredience: 3 mrkve a 250 gr nízkotučného tvarohu, 1 lžíce kefíru

Postup: Nastrouháme si na jemno 3 mrkve a smícháme je s 250 gr tvarohu, který naředíme 1 lžící kefíru. Dobře promícháme a podle chuti můžeme buď dosladit cukrem nebo trochu osolit.

Zde ke stažení

 

 

NEJLEPŠÍ LÉK PROTI NACHLAZENÍ

Představujeme vám několik jednoduchých receptů na nachlazení, které si můžete vytvořit doma kdykoli jen budete potřebovat.

Cibulový sirup: Nakrájíme3 cibule na kolečka. Postupně je vrstvíme do nádoby a prosypáváme cukrem(nejlépe třtinovým). Nakonec přikryjeme a necháme odstát. Za několik hodin pustí cibule šťávu, kterou slijeme do skleničky. Sirup podáváme při kašli několikrát denně po lžičkách.

Cibulový čaj: Do 200 ml vroucí vody dáme na 5 min vařit 2 nadrobno nakrájené cibule. Necháme 10 min vyluhovat, scedíme a osladíme medem. Pijeme několikrát denně.

Sádlový obklad: Při bolestech v krku si připravíme jednoduchý zábal. Na pruh plátýnka namažeme tenkou vrstvu vepřového sádla. Na něj nastrouháme trochu muškátového oříšku (aby se utvořila tenounká vrstvička). Přikryjeme dalším plátýnkem. Dáme na krk a ovážeme teplým šátkem. Ráno je po bolesti.

Medvědí mléko: Teď jeden tip pouze pro dospělé. Je výborný a velmi účinný při počátečních příznacích nachlazení. Ohřejeme 200 ml mléka, přidáme panáka rumu a 2 lžíce medu. Stačí vypít2 sklenice za večer a ráno se cítíte jako rybička.

Zázvorový čaj: 10 gr čerstvého strouhaného zázvoru. Vaříme 5 min v 1 l vody. Poté ho přes cedník vymačkáme. Do vzniklého čaje přidáme šťávu z jednoho citronu či pomeranče, osladíme a pijeme horké.

Citrónové kloktadlo: Vymačkáme šťávu z jednoho středně velkého citronu a kloktáme ji. Nakonec polkneme. Opakujeme 2 až 3x denně.

Zde ke stažení

 

ODc3ZmR