Vitamineral: šampion v podpoře imunity

Hledáte vysoce kvalitní potravinový doplněk, který podpoří vaše zdraví a obranyschopnost v každém ročním období? VITAMINERAL je komplexní doplněk stravy s vyváženým denním obsahem vitaminů a minerálů. Obsahuje výhradně kvalitní přírodní látky snadno vstřebatelné pro váš organismus a je ideálním pomocníkem na udržení dobrého zdraví nejen v zimním období.

Proč zvolit VITAMINERAL?

Jedná se o mimořádně účinnou a komplexní řadu výživných a pročisťujících přírodních surovin. Mezi které patří například šípek, zinek, mangan, hořčík, jód, nebo vitamineralvápník.

Ovšem to je pouze krátký výčet toho zásadního. VITAMINERAL totiž obsahuje navíc zcela komplexní a pro tělo potřebnou dávku důležitých vitaminů:

  • A – účinně chrání vaše oči před únavou a přispívá k dobrému vidění. Je proto ideálním pomocníkem pro všechny, kteří tráví spoustu času zíráním do monitoru nebo sedí často za volantem.

  • B6 a B12 – povzbudí vyčerpaný a unavený organismus.

  • C – pomáhá bojovat s infekcemi, dodává pocit svěžesti.

  • D3 – předchází řídnutí kostí, roztroušené skleróze, cukrovce typu 2, demenci a depresi. Navíc posiluje celkovou obranyschopnost těla.

VITAMINERAL tak díky nadstandardnímu počtu účinných složek podporuje vaše zdraví v mnoha oblastech.

 

„Při zpracování přísad se využívají šetrné a účinné postupy, pro co nejlepší účinek multivitamínu VITAMINERAL na vaše zdraví.“

 

Je VITAMINERAL i pro mě?

Komplexní doplněk stravy VITAMINERAL využije doslova každý. Je vhodný zejména pro lidi s psychickou či fyzickou zátěží a pro dospívající jedince. Díky jedinečnému poměru účinných látek dovede podpořit jak ženský, tak mužský organismus. Podporuje obranyschopnost, nervovou soustavu a stavbu kostí, upravuje trávení, zlepšuje funkce mozku, aktivuje hormonální soustavu a zlepšuje kvalitu pokožky. Je také klíčový pro výživu svalů a krvetvorbu.

 

„Vybrat si VITAMINERAL znamená dodat vašemu tělu ty nejdůležitější živiny a podpůrné látky.“

 

Jak souvisí VITAMINERAL s dobrou náladou?

Mnohé zdravotní problémy mohou mít příčinu ve stresu, napjatých vztazích nebo například v celkové životní nepohodě. Jde o takzvané psychosomatické potíže, kdy se vaše trápení odrazí na zdravotním stavu. Rozhozená psychika může spustit téměř každou poruchu: od lupénky a bolesti břicha přes astma až po únavový syndrom. I když tyto problémy žádná „zázračná pilulka“ neumí vyléčit, je možné jim v určité míře úspěšně předcházet.

VITAMINERAL pomáhá snižovat negativní projevy mnoha tělesných problémů a napomáhá udržovat vaše tělo a psychiku v ideální rovnováze. Navíc významně podporuje vaše zdraví jak v průběhu psychosomatické léčby, tak i po rekonvalescenci.

 

Jaké jsou další výhody komplexu vitamínů?

Protože je VITAMINERAL komplexní výživový doplněk, každý sáček obsahuje 5 druhů pilulek. Ty se liší svým obsahem účinných složek. Navzájem se doplňují a společně tvoří jedinečný vyvážený celek nejcennějších vitaminů a minerálů.

 

„Multivitamín má mnohem příznivější vliv na vaše zdraví než vitamíny, které kupujete jednotlivě.“

 

Samostatný syntetický vitamín vaše zdraví příliš nepodpoří. Vitamíny jsou totiž na sobě často závislé a vzájemně se doplňují. Jednotlivé vitamíny váš organismus nedovedou vstřebat tak dobře jako multivitamín, který dodá potřebnou denní dávku více vitamínů a minerálů současně. Navíc v přírodní a zcela přirozené formě.

Tajemství dlouhého věku a pevného zdraví spočívá především ve stravě a v pravidelném pohybu. Zdraví lidé vědí, že multivitamín je ideálním doplňkem pestrého a vyváženého jídelníčku. I proto velká část naší populace zcela správně užívá pravidelně multivitamíny jakožto doplněk stravy.

A co vy?

Zpět do obchodu